Hamarosan megjelenik egy könyv a Kensington-palota titkairól

Forrás: AFP/Ben Curtis -
királyi család Meghan Markle Katalin hercegné dráma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Quinn hamarosan megjelenő könyve valószínűleg felborzolja majd a kedélyeket, ugyanis a királyi család titkairól szól.

Tom Quinn könyvet írt a Kensington-palota titkairól. Az épület falai számtalan olyan információt őriznek, amelyekről csak a királyi család tagjai tudnak - és az őket kiszolgáló személyzet, akik egészen idáig hallgattak, mint a sír.

Most azonban a könyv kedvéért kiborították a bilit, de természetesen név nélkül. Elmeséltek mindent, amit láttak és olyan viszályokat, megcsalásokat, botrányokat hoztak nyilvánosságra, amiktől mindenki szája tátva fog maradni. Többek között azt is, hogy Meghan és Katalin hercegné viszonya miért vált ennyire borzalmassá:

Katalinról köztudott, hogy mindig mindenkivel kedves - legyen az rokon, család, alkalmazott vagy bárki más. Éppen ezért Meghannal is kedvesen viselkedett, amikor megérkezett Harry oldalán a királyi családba. Az egykori színésznő viszont állítólag nem tudta feldolgozni, hogy hiába hercegné, nem a soron következő királyhoz ment hozzá.

Forrás: Getty Images/Karwai Tang

"Szerintem ezzel nem tudott megbirkózni. És annak ellenére, hogy Harry imádta a lakosztályukat, Meghan folyton panaszkodott, hogy Vilmosékhoz képest milyen kicsi" - írta meg a DailyMail.

Emiatt végül Vilmos és Harry úgy döntöttek, csak a feleségeik nélkül találkoznak, ám a problémák ettől még nem szűntek meg. Állítólag Meghan attól is rettegett, hogy le fogják őt nézni afro-amerikai édesanyja miatt, ezért minden létező módon igyekezett érzékelteni a fölényét. Volt egy pont, amikor az egykori színésznő annyira csúnyán beszélt és ordibált a személyzettel, hogy a helyzet tarthatatlanná vált.

Ezután döntöttek úgy Harryvel, hogy elhagyják Kensingtont, és a windsori Frogmore Cottage-ba költöznek. De állítólag Meghan ott sem szeretett lakni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.