Nagy keblei miatt szégyenítették meg Jessica Simpsont: így reagált rá

keblek mellek Jessica Simpson reagálás ciki énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus miatt idén elmaradt a Met-gála. Pótlásul a korábbi szervezők és vendégek régi történeteket elevenítettek fel, így jött elő Jessica Simpson és John Mayer neve is. 

A Vogue egykori kreatív igazgatója, Sally Singer a 2007-es gáláról mesélt, amikor az énekesnő és John még egy párt alkottak. Sally elmondta, hogy az akkor 27 éves Simpson egy mellkidobós Michael Kors ruhában érkezett meg, ráadásul egy asztalnál ült vele, így azt is látta, amikor Mayer állítólag megfogdosta a párját.

A sztori persze Jessica Simpsonhoz is eljutott, és egy ikonikus fotóval reagált az őt ért vádakra.

Egy kicsit úgy érzem magam, mint Jayne Mansfield, miután elolvastam ezt a pontatlan történetet, amiben Sally Singer megszégyenítette a testemet.

– írta az Instagramon.

Jessica később komolyabb hangnemre váltott, és kikérte magának - pontosabban hányingerkeltőnek nevezte -, hogy 2020-ban egy nő azért bánt egy másikat, mert nagy mellei vannak. Hozzátette azt is, hogy épp elég időt töltött már saját testének ostorozásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.