Hajdu Stevenek nincs munkája, mégis optimista

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hajdu Steve színház munkanélküli színészet koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
AZ RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozatának sztárja is elveszítette a munkáját.

Annak ellenére, hogy Hajdu Stevet is mélyen érintette a koronavírus miatti helyzet, optimista tudott maradni. A színész a HOT! magazinnak mesélt mindennapjairól, és arról, kitől örökölte pozitív hozzáállását.

"A legtöbb helyzetben így van – azt hiszem, ezt apukámból örököltem. De nem tagadom, hogy asz elmúlt időszakban elsősorban a transzcendentális meditációnak köszönhetem, hogy fenn tudom tartani ezt a harmóniát"

– magyarázta a színész, aki még Kamarás Iván barátján keresztül találkozott ezzel a technikával. Steve és felesége rendszeresen járnak olyan meditációra, ahol a vezetőtől kapott mantra mondogatásával az agy teljesen kikapcsol, és létrejön egy szabad, meditatív állapot.

"Ebben a pár percben semmire nem gondolok; olyan érzés, mint amikor kisiskolás koromban bambultam a tanórákon."

Amióta a színész otthon van, a felesége home office-ban dolgozik, Steve pedig kinevezte magát "önkéntes kiszolgáló személyzetnek".

"Mindennap én csinálom neki a reggelit, az ebédet és a vacsorát is. Úgy gondolom, az a hosszú távú, boldog házasság titka, ha a férfi képes kiszolgálni a feleségét, és minden körülmények között a kedvére tud tenni."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.