Vajna Timi várandós húga miatt tér vissza Magyarországra

Vajna Timi terhesség Palácsik Lilla szülés Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea húga, Lilla nemrég jelentette be, hogy babát vár. Andy özvegye majd kicsattan a boldogsától, és szeretne húga mellett lenni a legmeghatározóbb pillanatokban.

Palácsik Lilla már várandóssága második trimeszterében jár. Bár Timi még nem láthatta élőben húga gömbölyödő pocakját, a gyönyörű, fotósként dolgozó kismama tudja, hogy mindenben számíthat nővérére, aki anyatigrisként óvja őt.

Forrás: Palácsik Lilla, Instagram

„Timi teljesen be van zsongva. Majd kiugrott a bőréből, amikor megtudta, hogy gyermeket hordok a szívem alatt.

Személyesen sajnos azóta még nem sikerült találkoznunk, mert Timi most minél több időt szeretne Amerikában tölteni, hogy jövő nyáron megkaphassa az állampolgárságot. Persze mi ebben abszolút támogatjuk őt, de

a szüléskor már mindenképpen szeretne mellettem lenni.

Anyatigrisként vigyáz rám, félt és óv engem, ami persze érthető, hisz ő az idősebb, de komolyan mondom néha már kissé túlzásba viszi az anyáskodást" – mondta Lilla a Borsnak.

Lilla egyelőre még nem tudja, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt, de hamarosan ez is kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.