A családi kapcsolatok nem mindig felhőtlenek, a problémák megoldását pedig nem könnyíti, ha a vita a nyilvánosság előtt zajlik. A sztárvilágban gyakran előfordul, hogy a hírességek nem jönnek ki a szintén híres rokonaikkal. Sok esetben ez csupán egy rossz időszakot jelent, de akadnak olyan celebek is, akik képtelenek megbocsátani, a megromlott kapcsolat pedig sosem rendeződik. Íme, azok a sztárrokonok, akik között elmérgesedett a viszony hosszabb-rövidebb időre.

Nick Carter és öccse, AaronNick Carter a Backstreet Boys tagjaként szerzett hírnevet magának, öccse szintén a zeneiparban tevékenykedve vált ismertté. A legtöbbször mégsem a munkásságuk miatt kerültek az újságok címlapjára, hanem a folyamatos és olykor félelmetes vitáik miatt. A helyzet odáig fajult, hogy Nick bejelentette, öccse azzal fenyegetőzött, hogy megöli testvére feleségét és gyermekét, ami miatt Nick jogi lépéseket is tett, hogy biztonságban tudhassa családját. Aaron pedig azzal válaszolt, hogy Nick egész gyermekkorában bántalmazta őt, és tagadta, hogy valaha megfenyegette volna testvére családját.

Aaron Carter és Nick Carter olykor félelmetes vitáik miatt kerültek az újságok címlapjáraForrás: WireImage/Jean-Paul Aussenard

Angelina Jolie és apja, Jon VoightSokan talán már el is felejtették, hogy Angelina Jolie Jon Voight színész lánya, ami nem meglepő, hiszen évek óta nincs közöttük semmilyen kapcsolat. Angelina mindössze kétéves volt, amikor a szülei elváltak, miután apja megcsalta édesanyját, a gyermek és apa között pedig fizikailag és érzelmileg is nagy távolság keletkezett, kapcsolatuk pedig az évek múltával sem lett harmonikusnak nevezhető. Amikor Angelina Jolie örökbe akarta fogadni gyermekét, Maddoxot, apja elkotyogta a hírt a sajtónak, ami veszélybe sodorta az amúgy sem egyszerű folyamatot. Ekkor Angelina kijelentette, úgy érzi, nem egészséges számára az apja közelében lenni.

Angelina Jolie és apja, John Voight között fizikailag és érzelmileg is nagy távolság keletkezettForrás: FilmMagic/Jeff Kravitz

Naomi Judd és lányai, Wynonna és Ashley JuddNaomi Judd énekesnőként vált ismertté, nagyobbik lánya, Wynonna pedig anyja nyomdokaiba lépve szintén énekesnőként csinált karriert. Ashley rokonszakmát választott, ő színésznőként tette próbára magát. A sikereik azonban nem hozták össze a család női tagjait, inkább szétszakították őket. Családjuk évekig arról volt inkább híres, hogy mindannyian kiteregették a másik szennyesét. Beszéltek a családtagjuk karrierjének hanyatlásáról éppúgy, mint a súlyos függőségekről. Habár mára a hangos botrányok elcsitultak, azt még mindig nem lehet mondani, hogy rendeződött volna a viszonyuk: továbbra is szinte idegenek egymás számára.

Ashley Judd, Naomi Judd és Wynonna Judd sikerei szétszakította a családi köteléketForrás: WireImage/Theo Wargo

Julia Roberts és testvére, EricJulia Roberts és testvére között rendkívül szoros volt a kapcsolat, mindig törődtek egymással és vigyáztak a másikra. Eric azonban olyan mélypontra érkezett az életében, amin szerettei nem tudtak segíteni, hiába próbáltak, és rendkívül mérgezővé vált a társasága a családtagok számára. A drogfüggősége miatt megváltozott a személyisége. „Panaszkodtam, és képtelen voltam élvezni az életet" – vallotta be Eric egy interjúban. Hozzátette, a családtagjainak szüksége volt egy kis szünetre, vagyis egy időre megszakadt a kapcsolat közte és Julia között. A helyzet akkor változott, amikor megszülettek a színésznő gyermekei. Ez Eric szemét is felnyitotta, és változtatásra ösztönözte. Szerencsére nekik sikerült rendezniük a kapcsolatukat.

Egy időre megszakadt a kapcsolat Julia Roberts és Eric Roberts közöttForrás: Getty Images