Billie Eilish őrült rajongója most elvetette a sulykot

rajongó Billie Eilish őrült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Billie Eilisht több napon keresztül zaklatta egy 24 éves férfi.

A világsztárok élete tökéletesnek tűnhet: hírnév, gazdagság, rajongók. Ám sokszor az utóbbi okozhatja a legnagyobb problémákat, amik akár megkeseríthetik a mindennapjaikat.

Most pedig napjaink egyik legnagyobb sztárját, Billie Eilisht zaklatta egy 24 éves férfi, aki az énekesnő családja háza körül somfordált. Többször is becsengetett, azonban Billie édesapja elküldte azzaal, hogy rossz helyen jár, a sztár nem ott lakik - írja a Popbuzz.

Forrás: AFP/Emma Mcintyre

A férfi ekkor távozott, ám később visszatért, és egymás után összesen hétszer próbált bejutni a házba.
Ezt követően pedig leült a ház. Az ijedt családfő ismét megkérte, hogy távozzon, de a rajongó továbbra sem tágított, elővett egy könyvet és olvasni kezdett, illetve hangosan magában beszélt.

Ekkor értesítették a rendőrséget, de mivel nem történt erőszakos bűncselekmény, csak annyit értek el, hogy a zaklatónak 180 méter távolságot kell tartania az énekesnőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.