Halálos aligátortámadás ért egy nőt Észak-Karolinában

Forrás: Terry Martin -
támadás Amerika tragédia halálos baleset aligátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl közel ment az aligátorhoz az amerikai nő, az állat megtámadta és azonnal a vízbe rántotta.

Észak-Karolinában halálos aligátortámadás áldozatává esett az 58 éves Cynthia Covert. A szemtanú elmondása szerint elkerülhető lett volna a tragédia, ha a nő nem megy 1 méteres körzetébe a vadállatnak. Az aligátor egy szemvillantás alatt megragadta a nő kezét és a vízbe rántotta. Az asszonyt már derekáig a vízben volt, miközben az állat próbálta lehúzni a mélybe, rendkívül nyugodt hangon azt mondta:

„Azt hiszem, ilyet többé nem csinálok."

Hiába ütötték többen is lapátokkal és botokkal az aligátort, az egyre mélyebbre úszott áldozatával. Amikor a hatóságok a helyszínre érkeztek, az aligátor időnként fel-felbukkant a vízből, ekkor sikerült a ragadozót kilőni. Covert testét tűzoltók segítségével húzták ki a tóból, ekkor azonban már nem élt. A hétfői boncolás eredménye szerint a nő halálát fulladás okozta - írta a Blikk.

Forrás: Terry Martin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.