Ariana Grande megtörte a csendet: drogtúladagolásban elhunyt szerelméről nyilatkozott

Forrás: Youtube -
halál Mac Miller drogtúladagolás Ariana Grande szerelem függőség kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ariana Grande két évig volt együtt az ismert rapperrel, Mac Millerrel, aki 2018 szeptemberében drogtúladagolásban hunyt el. Az énekesnő ennyi év után megtörte a csendet, és a rapperről mesélt.

Ariana Grande és Mac Miller 2018 tavaszán szakítottak, mert a 26 éves zenész komoly függőségi problémákkal küzdött. Nem sokkal később, 2018 szeptemberében Mac túladagolta magát, és elhunyt. Sokan Arianat hibáztatták a zenész halála miatt, szerintük ugyanis az énekesnőnek ki kellett volna tartania szerelme mellett.

Forrás: Youtube

A srác helyzetén az sem segített, hogy Ariana a szakítás után ismét szerelembe esett, akkori párja pedig el is jegyezte őt, így borítékolható volt, hogy Mac emiatt még mélyebbre süllyed.

Arianat nagyon megviselte exe halálhíre, és azóta sem szívesen nyilatkozik a történtekről, most azonban egy friss interjúban mesélt egykori szerelméről.

Úgy gondolom, hogy semmi sem volt számára fontosabb, mint a zene. Ő az a fajta ember volt, aki felébredt, és már rohant is a stúdióba, és addig dolgozott, amíg le nem fordult a székről. Olyan ember volt, akinek szó szerint minden egyes másodpercét, minden gondolatát az alkotás tette ki

-írja a joy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.