Erzsébet királyné lovaglással üti el az időt a karanténban

Forrás: Getty Images/2019 Handout/Handout -
Erzsébet királynő karantén lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az uralkodónő kihasználja az időt a karanténban, amit férjével a windsori kastélyban töltenek, és minden nap sportol. Méghozzá nem is akármit. Ha hiszed, ha nem a királynő lovagolni szokott!

Fülöp herceg és Erzsébet még márciusban hagyta el a palotát, és költözött át a windsori kastélyukba, hogy biztonságban vészeljék át a koronavírust. Valószínűleg az enyhítések ellenére októberig maradnak is. A királynő a születésnapját is itt töltötte, és sajnos dédunokáit nem sem tudta személyesen felköszönteni

Erzsébet királynő egyik kedvenc hobbija még ma is a lovaglás. Forrás: Getty Images/2019 Handout/Handout

Ám úgy tűnik, Erzsébet egyáltalán nem unatkozik, ugyanis a hírek szerint régi szenvedélyének hódol, ez pedig nem más, mint a lovaglás. Hiába 94 éves, a királynő, amíg tudja, űzi ezt a sportot - írja a People. Végre férjével is több időt tölthet, sokat sétálnak, kirándulnak, és együtt vacsorázhatnak minden este.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.