Kylie Jenner és Kendall Jenner otthonait bármikor szívesen elfogadnánk. Bizony, hiszen nekik nem is egy van fejenként, hanem minimum kettő. 

Kylie Jenner két végéről égeti a gyertyát 

A csinos modell élete olyan lehet, mint a Honfoglaló című játékban, csak "kicsit" nagyobb kivitelben. A 22 éves szépség ugyanis mintha arra törekedne, hogy felvásárolja az egész Hidden Hillst. Még egy éve sincs, hogy vásárolt egy 6 millió dolláros (közel 2 milliárd forint értékű) kastélyt ÉS a szomszédos 4.5 milliárd dolláros (kb 1,5 milliárd forintos) "házat" is. Ám ha még ez nem volna elég, akkor három a magyar igazság alapon még egy 12 millió dolláros ( majdnem 4 milliárd forint értékű) kastélyt is vásárolt, természetesen szintén a kaliforniai Hidden Hillsen.

Ha láttál már fényűzést, pompát, tökéletes nyírt füvet, feszített víztükrű medencéket és mindig csillogó márványt, akkor szorozd meg tízzel. Így talán el tudod képzelni Kylie mindennapjainak helyszínét, ahol reggelente a vajas pirítósát fogyasztja. 

Kylie Jenner álomotthona Hidden Hills-enForrás: Crisnet

Kendall Jenner a rokonaihoz képest igen szerényen él 

Persze nem úgy kell elképzelni, hogy Kendall egy 42 négyzetméteres panelban szűkölködik, de ha összehasonlítod Kylie életvitelével, akkor érezhető, hogy Kendall bizony jóval szorosabbra vette a nadrágszíjat. 

A Kardashian/Jenner klán legcsendesebb tagja meglehetősen szelíden gondolkodik ingatlanvásárlás tekintetében is. Míg Kylie a rongyrázás koronázatlan királynője, addig Kendall kisebbik rezidenciája "csak" 1,3 millió dollárba/ kb. 420 millió forintba került. A híres modell Wilshire corridoron lévő otthona elképesztően letisztult, a maga nemében visszafogottnak tekinthető, de természetesen ízig-vérig luxusotthonnak tekinthető.

Kendall Jenner Wilshire corridoron lévő luxus otthonaForrás: Zillow

Itt legalább annyira jó lehet elidőzni, mint Kendall Los Angeles-i, 6 millió dolláros/ 2 milliárd forintos otthona, melyet Emily Blunt and John Krasinskitól, Hollywood legcukibb színészpárosától vásárolt. 

Kendall Jenner Los Angeles-i házaForrás: NORTHFOTO

Eközben Kim Kardashian otthonát kikezdték a rajongók...

Kim Kardashian idén év elején megmutatta otthonát, ám a rajongói cseppet sem voltak elájulva a látványtól - sőt, mi több, kifejezetten hátborzongatónak találták. A sztáranyuka az Instagram oldalán keresztül engedett bepillantást a mindennapi életük helyszínére, több fotót is megosztott a követőkkel. 

A villájukat azonban a többség túlságosan homogénnek és üresnek találta. A kommentelők azon ércelődtek, hogy olyan a házuk, mintha kísértetek laknák: sehol egy személyes tárgy, semmi emberhez köthető holmi. Olyannyira idegen, hogy még bútorok is szinte alig vannak benne. Persze többen a sztár védelmére keltek, mondván, hogy a minimal design-nak pont ez a lényege, de a döntő többség akkor sem élne itt szívesen. Pedig valószínűleg legalább annyit költöttek rá, mint a két fiatalabb testvér a sajátjaikra.