Alig egy héttel ezelőtt látott napvilágot a hír, hogy Mary-Kate Olsen és a nála 17 évvel idősebb férje, Olivier Sarkozy öt évig tartó házassága zátonyra futott. Ám egy bennfentes most elárulta mi állhat a válás hátterében.

A pár még 2012-ben ismerkedett meg egymással, majd rá három évre össze is házasodtak. A kapcsolatuk tökéletes volt, ám egy kérdésben nem igazán értettek egyet. Az üzletembernek az előző házasságából már született két gyermeke, így nem szeretett volna több gyerkőcöt. A színésznőt eleinte nem érdekelte, hiszen nem volt számára sem prioritás a gyermekáldás, ám az idő előrehaladtával meggondolta magát. Mary-Kate abban reménykedett, hogy férje is változtat álláspontján - írja a People.

Forrás: WireImage/2014 Amy Graves/Amy Graves

Ám nem csak ez volt, ami konfliktust okozott náluk, míg a férfi imád szórakozni és bulizni, addig az egykori gyereksztár sokkal visszahúzódóbb és nyugodtabb életet szeretett volna élni. Emiatt egyre kevesebb időt töltöttek együtt.

A színésznő és divattervező áprilisban adta be a válási keresetet, de a világjárvány miatt azt visszautasították, így gyorsított eljárást kért, hogy hamarabb kimondják a válásukat, illetve a házassági szerződés őt védő része érvénybe lépjen, és ne kelljen elhagynia a lakásukat. A férfi egy hét haladékot adott neki, hogy elköltözzön New York-i otthonukból, ám a koronavírus miatt a költözés sem ment gördülékenyen, ezért Olsen hónap végéig haladékot kért.