Mint ahogy írtuk, a Bajnokoknak sikerült megnyerniük az utolsó végjátékot, ebből adódóan egyértelművé vált, hogy két Kihívó lánynak kell párbajoznia. Ekkor ért véget Besenyei Bogi számára a játék, akivel az egyik csapattársa, Pap Dorci, rendkívül ellenségesen bánt. A műsor rajongói pedig kiakadtak.

Miután a párbaj nem úgy alakult, mint amire a nézők számítottak, elszabadultak az indulatok a neten. Derzsi Vikit és Pap Dorcit nem bírják tovább nézni a képernyőn, ám az utóbbira annyira megharagudtak, hogy életveszélyesen meg is fenyegették a kommentekben. 

Pap DorkaForrás: TV2

„Sikerült lelkileg kikészíteni az egyik esélyest a győzelemre. Gusztustalan amit ezek műveltek szegény Bogival. Dorci emberileg nulla, nem sportember, köze sincs hozzá... És most kiesett az, aki amúgy egy nagyon erős versenyző volt" - írta az egyik kommentelő, amelyre heves egyetértéssel reagált egy másik személy is.

Egyszer meglátom itthon, úgy fejbe fogom rúgni..ki jön megverni Dorcit meg Vikit? Nyomjunk egy lájkot. A szembeköpés is ér" – fogalmazott valaki, akinek hozzászólását elképesztően sokan, majdnem kétezren kedvelték.