Életveszélyes fenyegetéseket kapott az Exatlon Hungary versenyzője

Exatlon Hungary TV2 botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy írtuk, a Bajnokoknak sikerült megnyerniük az utolsó végjátékot, ebből adódóan egyértelművé vált, hogy két Kihívó lánynak kell párbajoznia. Ekkor ért véget Besenyei Bogi számára a játék, akivel az egyik csapattársa, Pap Dorci, rendkívül ellenségesen bánt. A műsor rajongói pedig kiakadtak.

Miután a párbaj nem úgy alakult, mint amire a nézők számítottak, elszabadultak az indulatok a neten. Derzsi Vikit és Pap Dorcit nem bírják tovább nézni a képernyőn, ám az utóbbira annyira megharagudtak, hogy életveszélyesen meg is fenyegették a kommentekben.

Pap Dorka Forrás: TV2

„Sikerült lelkileg kikészíteni az egyik esélyest a győzelemre. Gusztustalan amit ezek műveltek szegény Bogival. Dorci emberileg nulla, nem sportember, köze sincs hozzá... És most kiesett az, aki amúgy egy nagyon erős versenyző volt" - írta az egyik kommentelő, amelyre heves egyetértéssel reagált egy másik személy is.

Egyszer meglátom itthon, úgy fejbe fogom rúgni..ki jön megverni Dorcit meg Vikit? Nyomjunk egy lájkot. A szembeköpés is ér" – fogalmazott valaki, akinek hozzászólását elképesztően sokan, majdnem kétezren kedvelték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.