Ez a nő hat hétig nem mosott hajat: íme a végeredmény - Fotó

tisztaság haj hajmosás végeredmény öntisztulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Susannah nagyon örül, hogy végigcsinálta a hajmosásmentes kúrát, és abszolút elégedett a végeredménnyel.

Susannah Constantine közéleti személyiség, és bár hazánkban nem sokan ismerik, Ausztriában annál inkább. A hölgy szerepelt szerepelt a „Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsorban és az ottani „Szombat esti láz"-ban is.

Az 57 éves újságíró már egy ideje próbál egészségesen élni, nemrég pedig rátalált egy csoportra, melynek tagjai nem használnak semmilyen kemikáliát a tisztálkodáshoz. Susannah úgy döntött, a karantén időszaka éppen jó arra, hogy megnézze, milyen ha nem használ sampont, és belevágott a hajmosásmentes 6 hétbe – írja a Bors.

A celeb folyamatosan rögzítette a pillanatnyi helyzetet. Ez a felvétel például a második héten készült:

"Ez a hét vízválasztó. Szárazon nem látok különbséget, azonban amikor nedves lesz a hajam zuhanyzás közben, undorító érzés hozzáérni. A kezem zsíros lesz tőle, csúszik, a hajam nehéz, olyan, mint egy olajos szivacs. Fúj."

Itt pedig azt mutatja, milyen volt a haja állapota az ötödik héten.

„Nem olyan rossz, persze, nem szeretném, hogy bárki beletúrjon a hajamba, de a tapintása nagyon jó, a természetes olajok puhává teszik a hajam".

Itt pedig már a hatodik hét utáni hajmosást követően osztja meg tapasztalatait:

„A hat hét letelt, jó kis kaland volt. Ezentúl egyébként kéthetente fogok egy kevés samponnal hajat mosni, balzsamot pedig egyáltalán nem használok többé".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.