Susannah nagyon örül, hogy végigcsinálta a hajmosásmentes kúrát, és abszolút elégedett a végeredménnyel.

Susannah Constantine közéleti személyiség, és bár hazánkban nem sokan ismerik, Ausztriában annál inkább. A hölgy szerepelt szerepelt a „Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsorban és az ottani „Szombat esti láz"-ban is.

Az 57 éves újságíró már egy ideje próbál egészségesen élni, nemrég pedig rátalált egy csoportra, melynek tagjai nem használnak semmilyen kemikáliát a tisztálkodáshoz. Susannah úgy döntött, a karantén időszaka éppen jó arra, hogy megnézze, milyen ha nem használ sampont, és belevágott a hajmosásmentes 6 hétbe – írja a Bors.

A celeb folyamatosan rögzítette a pillanatnyi helyzetet. Ez a felvétel például a második héten készült:

"Ez a hét vízválasztó. Szárazon nem látok különbséget, azonban amikor nedves lesz a hajam zuhanyzás közben, undorító érzés hozzáérni. A kezem zsíros lesz tőle, csúszik, a hajam nehéz, olyan, mint egy olajos szivacs. Fúj."

Itt pedig azt mutatja, milyen volt a haja állapota az ötödik héten.

„Nem olyan rossz, persze, nem szeretném, hogy bárki beletúrjon a hajamba, de a tapintása nagyon jó, a természetes olajok puhává teszik a hajam".  

Itt pedig már a hatodik hét utáni hajmosást követően osztja meg tapasztalatait: „A hat hét letelt, jó kis kaland volt. Ezentúl egyébként kéthetente fogok egy kevés samponnal hajat mosni, balzsamot pedig egyáltalán nem használok többé".