Helikopter lopás után ki akarta szabadítani a koronavírusos betegeket

helikopter lopás kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy michigani férfi el akart lopni egy helikoptert a parti őrségtől, hogy megtámadja a rendőrséget és a kórházban felszabadítsa a koronavírusos betegeket.

A 70 éves Jesse Theodore McFadden azzal hívta fel a segélyhívószámot vasárnap reggel nyolc órakkor, hogy éppen úton van az amerikai partiőrség Bay City-i állomásához, hogy ellopjon egy helikoptert. A diszpécsernek a férfi azt is elmondta, hogy erre azért van szüksége, hogy megtámadjon egy rendőrkapitányságot, majd egy kórházban lövöldözzön - írja a clickondetroit.com.

Forrás: Getty Images/2020 Billie Weiss/Boston Red Sox/Billie Weiss/Boston Red Sox

McFadden azt is mondta, hogy van nála egy automata géppuska, amit használni szeretne. A diszpécser azonnal értesítette a hatóságokat és a partiőrséget, és azt is hozzátette, hogy a férfinek nem ez az első ügye a rendőrséggel.

Az idős férfi 10:30-kor ért a partiőrséghez,ahol megpróbált kapukóddal bejutni, de többszöri próbálkozásra sem sikerült, úgyhogy hívta az állomás kommunikációs központját, hogy adjanak neki belépési engedélyt.

Természetesen nem adták meg neki, így azzal fenyegetőzött, hogy a Fordjával (ami egyébként nem az övé volt) neki hajt a sorompónak. Tíz perc után azonban váratlanul elhajtott.

A rendőrök egy benzinkútnál találtak rá a kocsira, ám McFadden nem ült az autóban. A férfi éppen jött ki a kútról, mikor megállították. Az anyósülésen találtak egy Mossberg 500A sörétes puskát. Amikor a rendőrnél meglátta a fegyvert a férfi, egy másikat megpróbált megütni, és ellenállt annak is, hogy letartóztassák. Azonban a rendőröknek végül sikert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.