Íme 4 kérdés, amit mindenképp tegyél fel magadnak mielőtt ráírsz az exedre!

újrakezdés ex üzenet szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A káposzta jó csak felmelegítve" - tartja a híres mondás, ezért pedig sokan úgy gondolják nincs értelme újrakezdeni egykori kedvesükkel. Ám nem egyszer lehetett hallani: csodás döntés volt a második esély. Ha te is épp azon agyalsz, hogy ráírnál az exedre, ezeket a kérdéseket mindenképp vedd fontolóra!

1. Mennyire komoly a jelenlegi kapcsolatom?

Ha jelen pillanatban van valakid vagy esetleg csak ismerkedsz egy sráccal, nem igazán fair közben az exednek írogatni. Te se örülnél annak, ha téged hülyítenének. Azonban ha még mindig a volt szerelmedért dobog a szíved, legjobb dolog tisztességesen lezárni a mostani kapcsolatod és utána visszahódítani a volt partnered.

Forrás: Shutterstock

2. Csak az ital beszél belőlem?

A drunktext-nek nevezett jelenség az egyik legismertebb ingerencia, amit akkor csinálunk amikor hiányzik volt partnerünk. Egyet viszont ne felejts el. Az alkohol miatt sokszor csinálunk olyan dolgot, amit utána józanul piszkosul megbánunk. Ne az első adandó alkalommal írj neki! Gondold át többször, tényleg megéri-e.

3. Vissza kell vonnom a tiltást?

Egyszer odáig fajult a dolog, hogy letiltottad vagy letörölted, az hidd el, nem véletlen. Valószínűleg rengeteg bántás ért miatta és ez volt az egyetlen lehetőséged, hogy elfelejtsd. Miért akarnál újra visszakerülni egy toxikus kapcsolatba?

4. Mit szólnának ehhez a barátaim?

Furcsa és sokszor idegesítő lehet, amikor a barátaink valamit rendkívül elleneznek, úgy érezhetjük nem értenek meg minket. Tévedés! Ők egyszerűen csak kívülállóként sokkal tisztábban és objektívebben tekinthetnek a volt kapcsolatodra. Te pedig még lehet rózsaszín ködben élsz, pláne ha veled szakítottak. Hallgass a barátaidra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.