Végig kitartottak egymás mellett a Deák téri kettős gyilkosság áldozatai

gyilkosság deák téri kettős gyilkosság késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló kettős gyilkosság történt péntek hajnalban Budapesten a Deák téren. Egy 16 és egy 21 éves fiút késeltek meg. 

A rendőrség azonnal a helyszínre érkezett péntek hajnalban, amikor a bejelentés alapján kiderült: késelés történt a Deák téren. A 16 éves M. László és a 21 éves K. Gergely holtteste hevert az úttesten, sérüléseik olyan súlyosak voltak, hogy már nem lehetett megmenteni őket.

A gyilkos és a barátai azonnal elmenekültek a helyszínről, pár száz méterrel arrébb, a Paulay Ede utcában egy kocsi alá rejtették a kést. Nem sokkal később pedig a Nyugati téren kapták el őket a rendőrök, kilenc embert állítottak elő, végül a 18 éves Cs. Krisztiánt gyanúsították meg a kettős gyilkossággal -írja a Ripost.

A barátok értetlenül állnak az eset mellett, bár abban biztosak sosem kellett őket félteni, mindig megvédték magukat. Mindkét társaság születésnapot ünnepelt. A gyilkossággal gyanúsított Cs. Krisztián és bizarr módón az egyik áldozata, M. László a 16. szülinapja miatt buliztak. A két társaság az utcán futott össze, majd egy kisebb szóváltás után Krisztián kést rántott, majd Lacit és egyik legjobb barátját, K. Gergelyt is megkéselte.

„Nem tudom elképzelni, hogyan történhetett. Ha kellett, Gergő ököllel megvédte magát és a barátait, nem volt gyáva fiú, de fegyvert sosem használt volna, nem hordott kést, ahogyan Laci sem. Nem tartjuk kizártnak, hogy Laci és Gergő azért kapták a halálos sebet, mert az a gyilkos gazember egyikükre rátámadt, a másik pedig a barátja védelmére sietett. Ilyenek voltak: mindig kitartottak egymás mellett" - nyilatkoztak megtörten a barátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.