Sokan azzal küzdenek, hogy a bezártság alatt felszaladt rájuk néhány plusz kiló. Ám Fásy Ádám pont hogy most hozta magát remek formába: tíz kilótól sikerült megszabadulnia.

A mulatós király ezúttal a szigorú diéta helyett a mozgást választotta, és sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól.
„Sokan ajánlották nekem az elliptikus trénert. Amikor kezdtem ráérezni, elhatároztam, ha törik, ha szakad, teljesítem a tíz kilométeres gyaloglással felérő távot, és ma már ez a napi átlagom. Nem fáradok el, épp ellenkezőleg, a nagy menet után sokkal energikusabbnak érzem magam. Talán mondanom sem kell, milyen jó érzés volt látni, ahogy laposodott a pocakom" – mondta a Blikknek.
Az énekes nagyon ügyel arra, hogy ne terhelje magát túl, mivel nincsenek nyirokcsomói a lábában, így nagyobb a trombózisveszély nála.

Fásy Ádám élvezi, hogy lementek róla a plusz kilók.Forrás: Tv2

A mozgás után sem hever a kanapé előtt, sokat van a friss levegőn, kertészkedik, és rendszeresen főz a családjának. Ügyel arra, hogy egészséges étel kerüljön az asztalra.
„Imádok szorgoskodni a kertben a friss levegőn, és természetesen főzök a családomra. Erre büszke is vagyok, mert mindhárman áttértünk az egészséges étrendre. Reggelire gyümölcsöt, ebédre pedig többnyire tésztát eszünk. Csak vacsorára fogyasztunk húsokat, főleg konfitálva, de a halat is legalább annyira szeretjük. Természetesen mellőzzük a nehéz köreteket. Salátát vagy főzeléket eszünk mellé"