Görög Zita két hónap kihagyás után még óvatosan ül autóba

Görög Zita autó vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár közel két hónapja nem vezetett, és bevallotta, nehéz a visszatérés a forgalomba, mert nagyon elszokott tőle. Éppen ezért Görög Zita még óvatos lenne, ám sokan ezt nem tolerálják.

A karantén alatt nem igen ült autóba a csinos modell, így vissza kell rázódnia a vezetésbe, ami nem megy egyik napról a másikra. Úgy érzi, kissé még lassú a reakcióideje, ezért inkább óvatosan nyomja a gázt. Sajnos a többi sofőr viszont meglehetősen agresszívan közlekedik.

„Két hónap kihagyás után lelassult a reakcióidőm, zavar, hogy gyorsan fut el a táj, de még jobban zavar, amikor rám állnak, és tolnak egy egyébként is veszélyes szakaszon. Szóval nem fogok alkalmazkodni, mert azzal veszélybe sodorhatom mások és a saját életem.

Az elmúlt egy hétből 1000 sztorim lenne... Legyetek rám tekintettel, engedjétek, hogy úgy vezessek, ahogy nekem biztonságos. Legyetek tekintettel mindenkire, aki közlekedik. Bringával, motorral, gyalogosan vagy autóval. Tudom, hogy nem vagyok egyedül. Tudom, hogy többen vagyunk felelősségteljesek, mint türelmetlenek. Azzal, hogy nem alkalmazkodom egy valakik által elvárt és egyébként piszkosul gyors tempóhoz, életeket mentek. Ments te is életetek! Vezessetek óvatosan! Sokkal többször az ártatlanok az áldozatok! Én egyik sem szeretnék lenni" - írta közösségi oldalán Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.