Aigner Lucia nem ünnepli a szülinapját Aigner Szilárd halála óta

Aigner Lucia halál Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aigner Lucia elárulta: édesapja halála óta nem ünnepli a születésnapját. 

Ahogy azt korábban megírtuk, 2016. júniusában elhunyt a híres meteorológus, Aigner Szilárd. Egykori kollégái és a nézők azóta is hiányolják, nem beszélve a családjáról. Kisebbik lánya, Lucia egy friss interjúban elmondta, semmi sem ugyanolyan már, mint régen — például a születésnapja sem.

"Az én születésnapom június 4-én van, apué 5-én, és 6-án ment el. A halála óta nem buliztunk, nem volt torta, ezeken a fájdalmas napokon én inkább a gyermekkoromat ünneplem, azt a 20 évet, ami apu életéből megadatott nekem" — mondta Lucia a Story Magazinnak.

Forrás: Youtube

Noha a fájdalom nem múlik el nyomtalanul a család szívéből, Luciát boldoggá teszi, hogy a világ még mindig őrzi édesapja emlékét:

„Ő annak élt, hogy a közt szolgálja, és ezt tudták róla az emberek. Rá nem hírességként, celebként tekintettek, őt szakmailag fogadták el, és szerették, maradandót alkotott. Az, hogy a mai napig így látják, örömmel töltené el"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.