Harry és Meghan testőrei 2,5 millióba kerülnek naponta

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, a sztárpár 2,5 millió forintot költ naponta a saját védelmükre, amely havi szinten 80 millió forintnak felel meg. 

Mint tudjuk, a brit és kanadai állampolgárok közül sokan felháborodtak azon, hogy miért az ő általuk befizetett adóból finanszírozzák az olyanok életét, mint például Meghan és Harry. Hiszen ha ők lemondtak a herceg és hercegné címükről, vagyis nem látják el a királyi családi poszthoz tartozó feladataikat, akkor a javait miért akarják élvezni?

Forrás: AFP/Henk Kruger

Nos, ezek az emberek vajon mit szólhatnak ahhoz, hogy Meghan és Harry olyan testőrökre cserélték a korábbiakat, akik A-listát színészek véldemét szokták ellátni, és több, mint

napi 2,5 millió forintnak megfelelő összegbe (7000 font) kerülnek?

A biztonsági főnök pedig nem más, mint Gavin de Becker lett, aki Ronald Reagan volt amerikai elnök idején is már jelent volt. Ráadásul a férfi cégének weboldalán az olvasható, hogy a CIA-nek és az FBI-nak is dolgoznak alkalmakként - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.