A világsztárokkal készülő Hello Hollywood egyik házigazdája Vastag Csaba  elárulta: még alakul az őszi műsorrend, ám a karantén idején is exkluzív tartalmakkal készültek a nézőknek, sőt Nicole Kidman még Magyarországnak is üzent. 

A Hello Hollywoodot a Media Vivantisnál történt átszervezés nem érintette, a műsor ugyanúgy megy tovább a már megszokott időpontban, kéthetente vasárnap. A koronavírus-járvány nyilvánvalóan megnehezítette az énekes és kollegái munkáját, de ennek ellenére korábbinál is exkluzívabb tartalmakkal várják a nézőket. A fejlett technikának köszönhetően a világsztárok az otthonaikból jelentkeztek - írja az Origo.

Life TV

Számunkra is meglepő volt, hogy milyen tartalmas és érdekes beszélgetések születnek az internet segítségével. Nicole Kidman például a háza egyik kis eldugott szegletéből, egy visszafogott ingben jelentkezett. Sőt,üzent is Magyarországnak, a magyaroknak, hisz nagyon szereti hazánkat.
Szóval, azt gondolom, hogy olyan új, friss tartalmakkal jelentkezünk, amelyek a karantén nélkül nem biztos, hogy létrejöttek volna" - ecsetelte az énekes-műsorvezető.