Vastag Csabán keresztül üzent Magyarországnak Nicole Kidman

Vastag Csaba Nicole Kidman Hello Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárokkal készülő Hello Hollywood egyik házigazdája Vastag Csaba  elárulta: még alakul az őszi műsorrend, ám a karantén idején is exkluzív tartalmakkal készültek a nézőknek, sőt Nicole Kidman még Magyarországnak is üzent. 

A Hello Hollywoodot a Media Vivantisnál történt átszervezés nem érintette, a műsor ugyanúgy megy tovább a már megszokott időpontban, kéthetente vasárnap. A koronavírus-járvány nyilvánvalóan megnehezítette az énekes és kollegái munkáját, de ennek ellenére korábbinál is exkluzívabb tartalmakkal várják a nézőket. A fejlett technikának köszönhetően a világsztárok az otthonaikból jelentkeztek - írja az Origo.

Life TV

Számunkra is meglepő volt, hogy milyen tartalmas és érdekes beszélgetések születnek az internet segítségével.


Szóval, azt gondolom, hogy olyan új, friss tartalmakkal jelentkezünk, amelyek a karantén nélkül nem biztos, hogy létrejöttek volna" -

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.