Anyós-para: így vágódj be a szerelmed anyukájánál!

Forrás: Shutterstock -
bemutatás anyós szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félsz az első találkozótól? Itt a megoldás!

A kezdeti fázisban mit tehetsz? Elcsépelt tippnek tűnhet: dicsérj! Jegyezd meg, hogy milyen finom sütit készített, hogy gyönyörűek a növényei, vagy esetleg őt magát. Hidd el, nincs olyan nő, aki ne örülne a kedves szavaknak! Ezáltal könnyedén udvariassá és szimpatikussá válhatsz.
Ne legyél nyuszi! Ez mégis mit takar? Kommunikálj, kérdezz, érdeklődj. Ha aktív vagy sokkal hamarabb kialakulhat a jó viszony, ezzel ellentétben pedig ha csak ülsz és bólogatsz sokkal nehezebb dolgod lesz. Kis idő elteltével pedig töltsetek időt együtt kettesben. Amikor a szerelmednél vagy és esetleg hosszasabb beszélgetésbe elegyedtek ne fuss el, használd ki a közös pillanatokat anyósjelölteddel!

A kezdeti fázisban jegyezd meg, hogy milyen finom sütit készített, hogy gyönyörűek a növényei, vagy esetleg őt magát Forrás: Shutterstock

Az anyák imádnak beszélni a gyerekeikről, ha esetleg bármilyen kiskori képet mutat a párodról olvadozz, és mondd el neki mennyire szereted a fiát vagy a lányát! Annál jobban semmi sem számít nekik, minthogy a gyermeküket rajongva szeretik. Ehhez pedig szorosan kapcsolódik a következő szabály, sose szidd a párodat, hiszen ezzel az ő nevelését vonnád kétségbe, amit valljunk be egyáltalán nem szeretnénk.
Segíts neki a konyhában! Ez leginkább a nőknek lehet egy cseles kapaszkodó. Ha az anyós úgy érzi házias vagy, szinte megütötted a jackpotot. Bármilyen feladatról is legyen szó vállald el. Abban az esetben, ha ő másképp dolgozik a konyhában, mint te akkor pedig alkalmazkodj! Fogadd érdeklődéssel a tanácsait, ahelyett, hogy megsértődj, ha esetlegesen rád szól.
A párod édesanyja valószínűleg már jóval előrébb gondolkodik mint ti a szerelmeddel. Ő sok esetben leendő menyét és unokáinak anyukáját látja benned, ennek okán légy visszafogottabb! Fontos, hogy el tudjon képzelni felelősség teljes szülőként, abban az esetben viszont, ha ebben elbizonytalanítod, nehéz dolgod lehet. Hiszen könnyen lehet, hogy ellened fog beszélni, s mint tudjuk a férfiaknak szent az édesanyjuk szava.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.