A járvány miatt kialakult hetekig tartó összezártság sok kapcsolat végét jelentette. A Ripostösszeszedte azokat a hazai párokat, akik a pandémia alatt döntöttek a különválás mellett.

Várkonyi Andrea és Zsidró TamásSokakat meglepett az április elején felröppent hír, miszerint Várkonyi és Zsidró kapcsolata máris zátonyra futott. A sztárpár már korábban szakított egymással, és idő se volt arar, hogy kibontakozzon kapcsolatuk. A sztárfodrász és a műsorvezetőnő csupán négy hónapig voltak együtt, így egyikükben sem ejtett mély sebeket az elválás. 

Várkonyi Andrea és Zsidró TamásForrás: Life TV

Nagy Bogi és Varga SzabolcsA fiatal szerelmesek két évig alkottak egy párt. Varga Miklós fia és Bogi még a Sztárban Sztár +1 kicsi forgatása alatt kerültek közel egymáshoz, és a 2020-as Dalban is boldogan nyilatkoztak egymás sikereiről. Bár februárban még tele volt közös évfordulós fotóikkal az Instagram, az utóbbi hónapokban valami megváltozott, és Bogi elismerte, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk.

Dominika és Aurelio

Dominika és Aurelio számtalanszor váltak külön az elmúlt években, se veled se nélküled kapcsolatban éltek hosszú ideje. Úgy tűnik, a lánynál most végleg betelt a pohár, ugyanis elhagyta Aureliót, és új életet kezdett. Az egykori VV-s és kedvese 2018 óta jártak jegyben, de a várva várt esküvőre úgy tűnik soha nem kerül sor.

Hódi Pamela és Tóth BenceAhogy arról korábban már írtunk, válságba került az esküvőjükre készülő Hódi Pamela és Tóth Bence kapcsolata. Az első hírek arról szóltak, hogy elhalasztják júniusi esküvőjüket a vírus miatt, azonban úgy fest, a sztárpár között komolyabb a mosolyszünet. A focista elköltözött új albérletükből, Hódi Pamela pedig a hot! magazinnak mesélt szakításuk történetéről, és elmondta, hogy pontot tettek a kapcsolatuk végére, és nincs visszaút. A sztármami szerint Bencére rátört a kapuzárási pánik, és hirtelen fontosabbak lettek a barátai, mint ő.

Hódi Pamela és Tóth BenceForrás: Tóth Bence/Instagram