Ezt gondolja Emilio csínytevéséről Bangó Margit

Forrás: Spotlight Media -
Emilió csínytevések Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családi találkozón bukott ki, hogy Emilio gyerekkorában nem akármilyen húzással úszta meg a testnevelés óra szintfelmérőjét. Az énekes egykori csínytevését Bangó Margit nem hagyta szó nélkül.

Végre egyre gyakrabban és egyre felhőtlenebbül találkozhat az Emilio família Bangó Margittal, aki ezúttal kertjében látta vendégül szeretett családját. „Mamának már volt egy fellépése a hétvégén, hagytuk, hogy kipihenje magát, aztán amint lehetett mentünk hozzá, hiszen az elmúlt időszakban nem találkozhattunk a járvány miatt. Vivike is nagyon hiányolta már Mamát, el is büszkélkedett neki, hogy a testnevelés videogyakorlatra – amit az apjával közösen végeztek el - milyen jó jegyet kapott" – mondta Tina, akinek férje bevallotta, hogy bár a bokszedzéseket imádta gyerekkorában, a futást ki nem állhatta. „Egyszer, mikor szintfelmérőt tartottak futásból kicseleztem mindenkit.

Végre egyre gyakrabban és egyre felhőtlenebbül találkozhat az Emilio família Bangó Margittal, aki ezúttal kertjében látta vendégül szeretett családját Forrás: Spotlight Media

Összegyűjtöttem egy kis pénzt, a start után odahívtam egy taxit, amibe bepattantam. Szépen végignéztem, ahogy a többiek futnak, majd a cél előtt kipattantam a taxiból és befutottam úgy, mintha végignyomtam volna az egészet"

Bangó Margit nem hagyta szó nélkül a fiatalok futáshoz való hozzáállását Forrás: Spotlight Media

„Emilio mindig is nagy kópé volt,

bár ezt a történetet még nem hallottam, de nem lepett meg, hogy így kicselezte a szintfelmérőt. Ezen a téren Tina se rám ütött, én ugyanis egészen fiatalon imádtam futni. Részt vettem futóversenyeken, sőt, még csapatkapitány is voltam! Bár ma már nem úgy mozgok, a színpadon mindig azt érzem, hogy tele vagyok energiával" – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Bangó Margit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.