Folyamatosan csalta állapotos feleségét, csúnyán lebukott

Forrás: Shutterstock -
terhesség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rejtélyes mobiltelefon buktatta le a férfit, aki csalta állapotos feleségét. A négy hónapos terhes nő pikáns képeket és videókat talált párjáról és egy másik nőről.

Shannon minden nő rémálmát élte meg, amikor akkor tudta meg, hogy párja folyamatosan csalja, amikor már babát várt tőle. Ráadásul végig kellett néznie a férjéről és szeretőjéről készült erotikus fotókat és videókat.
A négyhónapos terhes Shannon éppen hazaért a munkából, amikor egy idegen telefont talált az asztalon. Először azt gondolta, betörtek hozzájuk, és így maradt ott a mobil. Ám valamilyen oknál fogva megpróbálta pin kódnak beütni az 1234 kódot, ami feloldotta a telefont.

Csúnyán lebukott a férfi, aki csalta állapotos feleségét. Forrás: Shutterstock

Amit viszont ott talált, arra nem számított, ugyanis férjéről és szeretőjéről készült pikáns fotókkal és videókkal volt tele, ezen a készüléken keresztül tartották ugyanis a kapcsolatot – írta a Daily Mail.
A nő azonnal kérdőre vonta a férfit, majd szakított is vele, hiába próbálta az kiengesztelni. A babáról közösen gondoskodnak, de már nem egy párként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.