Tóth Andi örül annak, hogy ilyen külsőt kapott, de nem tartja magát tökéletesnek. Látja a hibáit, ám nem feküdne kés alá. 

Tóth Andi külsejét mindig szép szavakkal illetik a rajongói, ám vannak, akik átlépnek egy határt. Andi hozzászokott már ahhoz, hogy vannak, akik nem a megfelelő stílusban nyilatkoznak róla, és igyekszik nem foglalkozni ezekkel a hozzászólásokkal. 

Tóth Andi nem tartja magát tökéletesnekForrás: Tóth Andi/Instagram

"Minden művésznek fájó pont, ha a szakmája helyett a külseje a téma, de igyekszem a helyén kezelni ezt a dolgot. Nyilván nem dőlök a kardomba, hogy nem tartanak rondának, de ebbe nekem nem volt beleszólásom. Én ezt a külsőt kaptam a jóistentől, és köszönöm szépen. Alapvetően kedvesek velem az emberek, a követők, tényleg rengeteg dicsérő szót kapok, de azért mindig van, aki túlmegy egy határon, s alpári módon fejezi ki, hogy tetszem neki. Sosem fogom megérteni, ezt miért kell, de már elengedem, ahogy azt is, amikor a bántó megjegyzéseket kapom. Úgy se lesz olyan, hogy valaki mindenkinek megfelel" - mondta a Borsnak Tóth Andni, aki nem tartja magát tökéletesnek. 

Nem vagyok tökéletes, és szerintem ember nincs, aki annak tartja magát. Látom magamon a hibákat, de ettől függetlenül sosem feküdnék kés alá. Egyrészt mert tartok ezektől a beavatkozásoktól, másrészt mert nem szeretnék, s nem is bírnék átalakított testben élni. De ettől függetlenül nem ítélkezem afölött, aki plasztikáztat. Mindenki maga dönt a saját teste felett" - árulta el.