Ő Nicole Kidman és Tom Cruise ritkán látott nagylánya - Fotó

Nicole Kidman Tom Cruise gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két színész több, mint tíz évig élt házasságban. Saját gyerekük ugyan nem született, de Nicole Kidman és Tom Cruise egy fiút és egy lányt örökbe fogadott. Isabella Cruise ma már felnőtt nő, és művészként tevékenykedik.

Nicole Kidman és Tom Cruise a Mint a villám című film forgatásán esett szerelembe, 1990 decemberében összeházasodtak, és tíz évig voltak együtt. Két gyereket fogadtak örökbe, és neveltek együtt, Isabellát és Connort.

A szülők azóta már mindketten más oldalán találták meg a boldogságot, és a gyerekek is felnőttek. Isabella már 27 éves, öccse pedig 25. Apukájukkal egyikük sem tartja igazán a kapcsolatot, édesanyjukkal viszont jó viszonyt ápolnak.

Bella újabban grafikáival kezd népszerűvé válni, a lány igyekszik nem kihasználni szülei ismertségét, és saját erejéből sikeressé válni. Azt mondja, azóta rajzol, amióta csak képes ceruzát fogni a kezébe, ma pedig már pénzt is tud kérni érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.