Bár még javában zajlik Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó válópere, a szőkeség már régen megtalálta a boldogságot új pasija oldalán. Most úgy tűnik, a sztáranyuka exférje is készen áll egy új kapcsolatra.

A vállalkozó egy randiappon keresztül ismerkedett hölgyekkel, és úgy fest, nem rég találkozott valakivel, akivel komolyabbra fordulhat a dolog -írja a Bors.

"Tényleg van egy lány, aki érdekel, egyelőre ennyit tudok mondani erről... Még nagyon az elején vagyunk, nem tudom, mi lesz belőle, de az esély megvan rá, hogy valami kialakuljon."

- mondta az üzletember, aki úgy gondolja, eleget tapasztalt ahhoz, hogy megkülönböztesse a valódi érdeklődést attól, ha a nőt csak a pénz és a hírnév érdekli.

"Aki engem választ, egy csomagot választ. Sokat dolgozom, rendszeresen szerepelek a médiában, szeretek bulizni, és van egy kisfiam, Edward, aki mindig is a legfontosabb lesz az életemben. A kisfiammal együtt kell, hogy elfogadjanak a nők. Akinek ez megfelel, azt szívesen látom az életemben. Olyan nő azonban, aki nem szimpatizál a kisfiammal, vagy szidja a gyermekem anyját, szóba sem jöhet."