Pumped Gabo bevallotta: Képtelen lenne elmenni dolgozni

Pumped Gabo munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo őszinte vallomással rukkolt elő az Instagram sztorijában. Nem mindennapi dolgokat mondott. 

Pumped Gabo legutóbb azt mutatta meg, micsoda szőke bombázóval tölti a szabadidejét. Az eléggé erotikus fotón jól látható, ahogy a lány egy szál tangában pucsít Gabo ölében, aki a lány háta mögül készítette a tükörszelfit.

Forrás: --

Most azonban komolyabb témák felé evezett, és olyan gondolatokat osztott meg a követőivel, amelyeket még soha. Gabo bevallotta, hogy nagyon tiszteli azokat, akik eljárnak dolgozni, ő ugyanis nem lenne képes erre:

(...) "Nekem a munka annak számít, ha egy ember elmegy a munkahelyre dolgozni, és elvégez egy valaki által rá bízott munkát. Nem tudom munkának nevezeni, ha az ember zenélni tanul, edzeni jár... Ha az ember megtalálja azokat a dolgokat, amiket szeret csinalni, akkor az nem munka. De valahol mégis az. Én annyira örülök, és hálás vagyok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhatok, amit én szeretek, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni.

Mert én dolgozni munkahelyen nem lennék képes."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.