Kiderült, honnan van Gáspár Evelin új luxusautója

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
luxusautó Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin elárulta, honnan van az új luxusautója.

Ahogy azt korábban megírtuk, Gáspár Evelin hosszú évek után cserélte le szeretett autóját. Új csodajárgányáról posztolt is a közösségi oldalára, bár inkább ne tette volna, ugyanis azonnal elszabadul a pokol. Már el is távolított a képet.

"Sejtettem, hogy kavicsot dobok a tóba a posztommal és azonnal el is indultak a találgatások, vajon kitől kaptam az új autót. Nos, nem a szüleimtől, hiszen mindenki tudhatja, hogy náluk most nincs kolbászból a kerítés" - fejtette ki Evelin, akit egyáltalán nem lepett meg, hogy mindenki találgatni kezdett azzal kapcsolatban, kitől van a gyönyörű autó.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

"A lényeg, hogy eladtam az ötéves autómat és kipótoltam a pénzt. Így lett új autóm. Egyébként az első lakásomat is eladtam és vettem egy másikat, amit éppen felújítok. Szerintem nem akkora probléma, hogy 26 évesen megtanultam a saját lábamon állni és nem támaszkodom a szüleimre" - mesélte a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.