Másfél hónapja váltott vegán étrendre Mádai Vivien: "Frissebb vagyok és jobban bírom a napot"

Forrás: Instagram -
diéta egészség vegán Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivi már januárban elhagyta a húst, és vegetáriánus lett, közel két hónappal ezelőtt viszont a tojást is elhagyta, és vegán étrendre váltott.

"Másfél hónapja vágtam bele egy 21 napos vegán diétába, egyébként már régóta nem eszem húst, így nem okozott gondot elhagyni a többi állati eredetű ételt..."

– mesélte a Borsnak a 31 éves édesanya.

"A huszonegy nap után azt vettem észre, hogy nem akarok mást enni, mert jól érzem magam a növényi alapanyagokból készült ételekkel. Most már nincs cél. Egyszerűen élvezem, hogy kreatívabb lehetek a konyhában, és újabb dolgokat találhatok ki.

A vegán étkezésnek rengeteg pozitív hatása van, például korábban tudok felkelni és könnyebben. Frissebb vagyok és jobban bírom a napot is"

– tette hozzá Vivi, akinek egy étel azért nagyon hiányzik.

"A bundás kenyér után nagyon vágyódom, de van alternatíva rá sörélesztős csicseriborsó, így hiányomat pótolom ezzel, de a napom javarészét viszont magok, tészták, szószok és vegán sajtok teszik ki."

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.