Pusztító járvány, vulkánkitörés 3. világháború? Ilyen katasztrófákkal számolhatunk

Forrás: leemage/©Ron Miller/Novapix/Leemage/Ron Miller -
járvány világháború katasztrófa jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutatások szerint hamarosan kitörhet a 3. világháború, sőt ennél sokkal súlyosabb katasztrófák is jönnek tíz éven belül, ennek következtében pedig megszűnik létezni a jelenlegi világunk.

A Deutsche Bank kockázatelemzői négy katasztrófára figyelmeztetnek, számításaik szerint 33 százalék esély van arra, hogy ebből három bekövetkezik. Az egyik egy gyilkos influenzajárvány, ami sokkal súlyosabb, mint a koronavírus. De számíthatunk egy szupervulkán kitörésére is, Naprobbanásra, és a már sokszor megjósolt 3. világháborúra.

A fotó illusztráció. Forrás: leemage/©Ron Miller/Novapix/Leemage/Ron Miller

A kutatók szerint ebből bármelyik olyan mértékű sorscsapást jelent, hogy egy teljesen új világot hozna. Hiszen akár elektromos áram nélkül is maradhatunk – írta a Daily Star.
Az esély ezek bekövetkezésére csak nő, a következő 20 évben már 56 százalék a valószínűsége annak, hogy bekövetkeznek a katasztrófák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.