Vajna Timi házában lett öngyilkos a világhírű producer - Fotó

Vajna Timi Steve Bing öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 55 éves producer kiugrott 27. emeleti lakásából. A TMZ információi szerint Steve Bing nagy valószínűséggel depressziós volt a koronavírus okozta bezártság miatt, illetve egy éve veszítette el szerelmét, ám egyelőre nem tudni pontosan miért vetett véget életének. Vajna Timi élőben követte végig a tragédia helyszínelését, hiszen ugyan abban az épületben él ő is.

Timi megrendült mikor hazaért, megrendülve észrevételezte, hogy rengeteg rendőrautó sorakozik az épület előtt. Ilyenkor még csak reménykedett abban, hogy senki sem lett öngyilkos, ám később a hírekből kiderült sajnálatos módon mégis, és nem is akárki!

Forrás: Instagram /timevajna

Forrás: Instagram / timeavajna

A jól ismert producer legismertebb alkotása a 2003-mas Kenguru Jack című vígjáték, de több kasszasikeren is dolgozott: mint például a Polar Expressz, vagy a Martin Scorcese által rendezett, a Rolling Stonesról szóló Shine A Light című dokumentumfilm - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.