Az elmúlt időszakban Miley Cyrus vadóc habitusa miatt került a címlapokra, ám mostanra életmódot váltott, és hat hónapja teljesen józan.

Az énekesővel rengeteg változás történt, az évek alatt csúnyán megerőltette a hangszálait, hiszen 12 éves kora óta turnézik,ezért egy sürgős hangszálműtétre volt szüksége, a beavatkozás miatt azonban le kellett mondania az alkoholról, amely annyira jól sikerült, hogy végleg letette a poharat, ezzel együtt pedig a kábítószereknek is búcsút intett. 

Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Józan vagyok fél éve. Az elején pont emiatt a műtét miatt hagytam el mindent, de aztán elkezdtem anyára gondolni. Őt örökbe fogadták régen, és szerintem sok dolgot örököltem tőle, például az elhagyatottság érzését, hogy bizonyítani akarom mindig, hogy én is értékes vagyok. Apám szülei meg elváltak, mikor ő három volt. Gyakorlatilag magát nevelte fel. Sok ilyen családi sztorim van, ami sok függőséggel és mentális megpróbáltatással jár. Ahhoz, hogy megértsd a múltadat, meg kell értened a jelent és a jövőt sokkal tisztábban fogod látni" - árulta el a Variety-nek.