Szulák Andrea nemrég elárulta: szakmailag nem engedheti meg magának, hogy a nézők észrevegyék rajta az aktuális problémáit. 

Szulák Andrea egy korábbi interjúban már mesélt magánéleti helyzetéről: ekkor elárulta, ő nem az a "Tinderes típus". A híres színésznő abban hisz, hogy a szerelmet nem kell siettetni, hiszen az érzelmek úgy is akkor jönnek, ha itt az idő. 

Elmondása szerint színésznőként arra is figyelnie kell, hogy az aktuális magánéleti nehézségeit ne érzékeljék a nézők, akik jegyet vettek egyik-másik előadására. Sok nő számára pont ezért vált példaképpé, mert természetesen őt is érték traumák az életben, ám ezek sosem voltak hatással a teljesítményére. 

Fotó: M. Schmidt János - Origo

"Egy közeli hozzátartozóm elvesztésekor, vagy egy fájdalmas szakításkor sem engedhetem meg magamnak, hogy a néző, aki jegyet váltott egy előadásra, az én privát nyomoromat nézze. Én szétválasztom a magánélet és a szakma feladatait, ügyelek rá, hogy ne keveredjenek össze" - mesélte Andi őszintén a BEST Magazinnak.

Azt is elárulta, nagyon sokat tanult ezekből a próbatételekből, és van egy tanulság, amit mindig igyekszik észben tartani: 

(...) "Egyetlen módszer van a továbblépésre: a haláltmegvető bátorság. Sosem szabad félni az ismeretlentől."