Szulák Andrea profi módon kezeli a magánéleti problémáit

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
színésznő magánélet Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea nemrég elárulta: szakmailag nem engedheti meg magának, hogy a nézők észrevegyék rajta az aktuális problémáit. 

Szulák Andrea egy korábbi interjúban már mesélt magánéleti helyzetéről: ekkor elárulta, ő nem az a "Tinderes típus". A híres színésznő abban hisz, hogy a szerelmet nem kell siettetni, hiszen az érzelmek úgy is akkor jönnek, ha itt az idő.

Elmondása szerint színésznőként arra is figyelnie kell, hogy az aktuális magánéleti nehézségeit ne érzékeljék a nézők, akik jegyet vettek egyik-másik előadására. Sok nő számára pont ezért vált példaképpé, mert természetesen őt is érték traumák az életben, ám ezek sosem voltak hatással a teljesítményére.

Fotó: M. Schmidt János - Origo

"Egy közeli hozzátartozóm elvesztésekor, vagy egy fájdalmas szakításkor sem engedhetem meg magamnak, hogy a néző, aki jegyet váltott egy előadásra, az én privát nyomoromat nézze. Én szétválasztom a magánélet és a szakma feladatait, ügyelek rá, hogy ne keveredjenek össze" - mesélte Andi őszintén a BEST Magazinnak.

Azt is elárulta, nagyon sokat tanult ezekből a próbatételekből, és van egy tanulság, amit mindig igyekszik észben tartani:

(...) "Egyetlen módszer van a továbblépésre: a haláltmegvető bátorság. Sosem szabad félni az ismeretlentől."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.