Így teljes a kép: Marián után Olivér nevét is magára varratta Dundika - Fotó

Majoros Marián Majoros Hajnalka Majoros Olivér Dundika Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni már Olivér születésekor eldöntötte, hogy akárcsak Mariánét, Oli nevét is magára tetováltatja. A kétgyerekes anyuka most megmutatta elkészült tetkóját.

Dundika még 2013-ban tetováltatta magára nagyfia, Marián nevét. Akkor az anyuka így fogalmazott:

"Amikor Peti a mellkasára varratta a nevünket megirigyeltem, de én akkor nem mertem megtenni.

Aztán gondoltam, ha valamit nem fogok megbánni, az a fiam neve lesz, ezért a bal oldalon az alkaromra írattam a nevét. Ráadásul a fájdalomküszöböm alacsony, emiatt is hezitáltam, és amikor odaértem, még mindig kételyeim voltak.

Amikor megláttam magamon a matricát megtetszett és döntöttem. Felkészítettek, milyen érzés, hogy mindenki kibírta. De nagyon fájt, amíg a kontúrokat megcsinálták, nem kaptam érzéstelenítőt, utána már jobban viseltem. Ráadásul Peti videóra is vette a szenvedéseimet. Egyfolytában beszélt hozzám, próbálta elterelni a figyelmemet, azzal ösztönzött, hogy 'ha nem bírom ki, akkor nem is vagyok igazi csaj', mert tartott tőle, hogy az első M betűnél otthagyom az egészet" - mesélte hét évvel ezelőtt Dundika, aki már akkor eldöntötte, hogy másik karjára a következő gyerekét tetováltatja majd.

Bár a tetkóra csak most, Olivér születése után négy évvel került sor, Dundika nagyon boldog, hogy végre kisebbik fia neve is a helyére került.

"Végre felkerült Olivér is"

- írta a fotó mellé Dundika.

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.