Köböl Anita áprilisban jelentette be, hogy kisbabát vár, akit egyedül vállal. Bár nem akart a történtekről mesélni, mégis elárulta, mi történt, mert annyira érdeklődtek az apa kiléte felől.

Köböl Anita áprilisban jelentette be, hogy kisbabát vár, ám a gyermek édesapjáról csak szűkszavúan nyilatkozott. Ezután lavinaként zúdultak rá a kérdések, és elkezdődtek a találgatások, miért döntött úgy a tévés, hogy egyedül neveli fel születendő gyermekét. 

Köböl AnitaForrás: Instagram/Köböl Anita

"Nem könnyű erről beszélni, ez egy összetett történet" – kezdi Anita a holnap megjelenő HOT! magazinban. – „Történt egy fájó változás az életemben, és emiatt egyedülálló anya leszek. A sebeket sokan feltépik, mert kíváncsiak, és nem törődnek azzal, hogy eközben én mit érzek, min megyek keresztül. A családalapítást én sem így képzeltem el soha! De az egyik oldalon született egy döntés, amire már csak a saját döntésemmel tudtam reagálni, mégpedig hogy soha nem vetetném el a kisbabámat! Sokáig nagyon fájt, de mára megbékéltem a helyzettel. Eleinte sokat sírtam, és közben rettegtem, nehogy ártsak vele a pocakomban növekvő kis lénynek. Nem akartam a fájdalmam foglya maradni" – meséli a lapban a műsorvezető.
Hogy miként mászott ki a mély gödörből, és mit szólt hozzá, mikor megtudta, várandós, ám egyedül marad, a holnapi HOT!-ból kiderül.

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.