Köböl Anita elárulta, miért alakult úgy, hogy egyedülálló anya lesz

Forrás: Instagram/Köböl Anita -
Köböl Anita egyedülálló anya abortusz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köböl Anita áprilisban jelentette be, hogy kisbabát vár, akit egyedül vállal. Bár nem akart a történtekről mesélni, mégis elárulta, mi történt, mert annyira érdeklődtek az apa kiléte felől.

Köböl Anita áprilisban jelentette be, hogy kisbabát vár, ám a gyermek édesapjáról csak szűkszavúan nyilatkozott. Ezután lavinaként zúdultak rá a kérdések, és elkezdődtek a találgatások, miért döntött úgy a tévés, hogy egyedül neveli fel születendő gyermekét.

Köböl Anita Forrás: Instagram/Köböl Anita

"Nem könnyű erről beszélni, ez egy összetett történet" – kezdi Anita a holnap megjelenő HOT! magazinban. – „Történt egy fájó változás az életemben, és emiatt egyedülálló anya leszek. A sebeket sokan feltépik, mert kíváncsiak, és nem törődnek azzal, hogy eközben én mit érzek, min megyek keresztül. A családalapítást én sem így képzeltem el soha! De az egyik oldalon született egy döntés, amire már csak a saját döntésemmel tudtam reagálni, mégpedig hogy soha nem vetetném el a kisbabámat! Sokáig nagyon fájt, de mára megbékéltem a helyzettel. Eleinte sokat sírtam, és közben rettegtem, nehogy ártsak vele a pocakomban növekvő kis lénynek. Nem akartam a fájdalmam foglya maradni" – meséli a lapban a műsorvezető.
Hogy miként mászott ki a mély gödörből, és mit szólt hozzá, mikor megtudta, várandós, ám egyedül marad, a holnapi HOT!-ból kiderül.

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.