Fésűs Nelly a Moulin Rouge dívájaként titokzatos és elérhetetlen volt. Biztosan sok vendégnek csavarta el a fejét, de közelíteni egy sem mert hozzá.

Fésűs Nelly hosszú ideig volt a Moulin Rouge dívája, ahol a színpadi produkciójával elcsavarta a férfiak fejét. Szexi jelmezekben és forró táncokkal vonta magára a figyelmüket, közeledni azonban nem mertek hozzá. 

Szeretném elhessegetni a tévhiteket, miszerint az éjszaka arról szól, hogy a táncosnők vagy a többi fellépő a szereplés után elmennének a férfiakkal... Biztos ilyen lányok is akadtak és akadnak az éjszakában, de azok aligha a színpadon állnak. Előfordult persze, hogy a szabályokkal nem mindenki volt tisztában, és voltak urak, akik úgy hitték, próbálkozhatnak ráadásul az italból merítettek bátorságot maguknak" - mondta Nelly.

Fésűs Nelly titokzatos és elérhetetlen voltForrás: wphoto/Instagram/nellyfesus

Ám ő nem keveredett sosem kellemetlen helyzetbe, mert egyből világossá tette a férfiak számára, hogy hol a határ. 

A Moulin Rouge dívájaként titokzatos voltam és távolságtartó, egy olyan nő, akire hiába vágytak a férfiak, egyetlenegynek sem fordulhatott meg a fejében, hogy meg is kaphatja... Ha pedig egyik-másik úriember túl vagányra, merészre és tolakodóra itta magát, elég volt a szemem egyetlen villanása, hogy az illető a helyére kerüljön. Egy szót sem kellett szólnom, hogy tudják, amit keresnek, amire vágynak, azt nem tőlem kaphatják meg. A Moulin Rouge a szórakozóhelyek királynője volt, és nem összetéveszthető egy diszkóval vagy egy sztriptízbárral" - mesélte Nelly a Story Magazinnak.