Tóth Gabi vallomása: "Belenézek a tükörbe és ordítva sírok"

Tóth Gabi anyaság szülés után test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő mindig őszintén megosztja érzéseit az anyasággal kapcsolatban. Most elárulta, olykor zokogásban tör ki, amikor tükörbe néz, mert nem tudja, mikor lesz olyan teste, mint régen.

Tóth Gabi, mint a legtöbb nő, sosem volt tökéletesen elégedett a testével. A szülés után természetesen ő sem teljesen ugyanazt látja a tükörben, mint azelőtt. Az énekesnő ugyan örül „új" külsejének, mert azt kislányának köszönheti. Ám néha kétségbeesik, lesz-e valaha olyan mint régen.

Gabi elárulta, előtte is úgy érezte, lenne mit alakítania magán, de legalább feszes volt, nem voltak striái, se narancsbőre.

Tóth Gabi Forrás: Tóth Gabi/Instagram

„Na már most azóta lettek striák, narancsbőr, lóg is itt-ott, de én tényleg szeretem ezt a megviselt testet. (...)
Persze hazugság lenne azt állítani, hogy ez mindig így van, mert hullámokban tör rám a méla undor, a zokogógörcs és azután – mint éppen most – az elégedettség. Fura, mi? Tényleg az van, hogy vannak napok, hetek, amikor belenézek a tükörbe és ordítva sírok. Ilyenkor teljesen reménytelennek látom, hogy ebből még valaha lesz olyan alak, amit megálmodtam magamnak" – írta blogjában a csalad.hu oldalán.
Ennek ellenére Gabi boldogabb, mint valaha, hiszen a kis Hannarózával már teljes az élete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.