Hihetetlen amit Shia LaBeouf magára varratott egy szerep kedvéért

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Paul Archuleta -
film Shia LaBeouf tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész híres arról, hogy szereti talán túlságosan is beleélni magát egy-egy szerepbe. Most például az egész mellkasát kitetováltatta, nem is akármilyen mintát varratva magára.

Idén kerül a mozikba a The Tax Collector című thriller, melyben Shia LaBeouf játssza majd a főszerepet. A színész híres arról, hogy szereti nagyon beleélni magát a szerepeibe. A Fury című film forgatásán kihúzta a saját fogát, és megvonta magától a fürdést, hogy átérezze a világháborús idők valódi hangulatát.

Shia LaBeouf Forrás: Getty Images/FilmMagic/Paul Archuleta

Ezúttal a színész egy latinók körében nevelkedő férfit alakít majd, akinek a testét tetoválások borítják. Shia LaBeouf úgy döntött, teljesen élethűen akarja ábrázolni a karaktert, ezért valódi tetoválásokat csináltatott. Nem is akármiket varratott magára: például egy bohócot ölelő Madonnát - írta a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.