Oszter Sándor elárulta a hosszú élet titkát: nagymamája adta tovább

Forrás: Facebook -
unoka anya Oszter Sándor születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész is végre együtt lehetett családjával a karantén után. Oszter Sándor 95 éves édesanyját és 10 éves unokáját köszöntötte születésnapjuk alkalmából.

Oszter Sándor nővére ápolja Győrben 95 éves édesanyjukat, aki még most is jó egészségnek örvend. A színész elárulta, úgy érzi, ma is az ő pici fia.

„Most is a kisfia vagyok az édesanyámnak, és örülök, hogy még átölelhetjük egymást és így szólíthat„

– mondta a Blikknek.

Oszter Sándor unokáját és édesanyját lepte meg. Forrás: Facebook

Oszter Sándor édesapja másfél évre börtönbe került, amikor gyerekek voltak, így az asszonynak kellett gondoskodnia a három csemetéről. Ezért gyakran Oszter Sándor főzött 9 évesen a testvéreire, ennek köszönhetően ma remekül helytáll a konyhában.
Megtanulta édesanyjától, hogy a hosszú élet titka, hogy mindig csinálni kell valamit, nem szabad megállni egy percre sem.

„Ahogy édesanyám, úgy én sem vagyok beteg. Nagyanyám adta tovább a hosszú élet titkát, mindig azt mondta: „Fiam, nem ülünk le, mert ott maradunk! Állandóan tessék munkálkodni, valamit csinálni!" Én ezt megfogadtam, reggeltől estig aktív vagyok, akárcsak a feleségem. Azért kerül el minket a kórság, mert nem érünk rá vele foglalkozni."

A színész születésnapja alkalmából unokáját, Hunort különleges ajándékkal lepte meg. Oszter Sándor korábban azt nyilatkozta, rá fogja hagyni közel egymilliárdos vagyonát.

„Az unokám és anyukám majdnem egyszerre született, nyolcvanöt év eltéréssel. Hunor éppen 10 éves, pici kora óta imád Diósjenőn a fűnyírótraktorommal robogni. Még az ölemben ülve szeretett bele a járgányba, így azt találtam a legjobb ajándéknak, ha megkapja.

Leszereltem a kerekeit, a kormányt, az ülést, bepréseltem a dzsipembe és elvittem neki – mesélte Oszter Sándor, aki ezen kívül kameraállvánnyal és hangosítóval is megajándékozta a fiút, mivel nagyon érdekli a filmezés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.