Őszintén vallott párkapcsolatáról Janza Kata

Forrás: Mokka -
párkapcsolat Janza Kata vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata négy év együttélés után is, hiszi, hogy Pesák Ádámmal egymásnak teremtette őket a sors. 

A színésznő több komoly kapcsolaton van túl, sőt két házassággal a háta mögött még újra bízott a szerelemben, amit meg is talált Pesák Ádám személyében. 22 év korkülönbség mellett is teljesen kiegyensúlyozottan működik a kapcsolatuk.

Forrás: Mokka

„Ádám nem akar leszedni a színpadról, megért, és tudja, mikor kell magamra hagyni egy társaságban. Nem akarjuk megváltoztatni egymást. Még számomra is furcsa, hogy egy nálam jóval fiatalabb ember képes elfogadni úgy, ahogy vagyok. De a 22 év korkülönbség csak papíron létezik!" - árulta el Hot magazinnak, majd a fiatal színész is hozzátette, hogy szerinte mi miatt működik jól a kapcsolatuk.

„Az én komolyságom és nyugalmam tökéletesen kiegészíti Kató bohóságát és nyughatatlanságát. Nagyon különböző személyiségek vagyunk, de ami az egyikünkből hiányzik, azt a másikban megtaláljuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.