Valkó Eszter őszintén mesélt a szülést követő első hónapokról

Forrás: TV2 -
műsorvezető kisbaba szülés Valkó Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkó Eszter nem mindennapi vallomást tett a gyereknevelés kapcsán: bizony volt időszak, amikor nekik is piszok nehéz volt. 

Ahogy azt korábban megírtuk, egy új műsorban újra találkozhatnak a nézők Valkó Eszterrel, aki egy ideje már Hollandiában él férjével, és kisfiukkal, Simivel. A kisfiú sokat nőtt az elmúlt hónapokban, ennek köszönhetően pedig egyre könnyebb és könnyebb vele az élet. Eszter nemrég egy interjúban őszintén mesélt a kezdetekről. Elárulta, eleinte nagyon nehezen teltek a mindennapok.

Eszter elárulta, hogy Hollandiában mindössze 3 hónapot töltenek otthon az újdönsült anyukák a kisbabájukkal, utána már várják őket vissza a munkahelyeikre. Az sem könnyített a helyzetén, hogy míg itthon rengeteg segítsége volt, kint már teljesen egyedül volt, hiszen a férje reggelente elment dolgozni, ő pedig ott maradt kettecskén Simivel.

Forrás: TV2

"Elképesztően fárasztó volt mindenre figyelni, mindent teljesen egyedül csinálni, és közben meg lesni az órát, hogy Peti mikor ér már haza. Előfordult, hogy én is Simivel együtt sírtam, vagy a kimerültségtől, vagy a kudarctól, hogy nem tudom megnyugtatni a saját gyerekem" - vallotta be a Story Magazinnak,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.