A legveszélyesebb mérges kígyó bukkant fel a száguldó autóban - Videó

kígyó Ausztrália sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál férfi éppen kilencvennel hajtott az utakon, amikor észrevette, hogy a sebváltónál egy kígyó tekereg, ami épp elindult a lába felé. Nem is akármilyen hüllő mászott be hozzá, egy textilmintás barnakígyó, amelynek a mérge halálos.

A Jimmy nevű ausztrál férfi a queenslandi Calliope település közelében hajtott teherautójával, amikor meglátta, hogy egy kígyó a sebváltóról éppen a lába felé tekereg. Felismerte a halálos mérgű textilmintás barnakígyót, ezért egy késsel próbálta megvédeni magát. Attól tartott, hogy az állat már megcsípte, ugyanis azt nem feltétlen lehet érezni.

Jimmy rátaposott a gázra, hogy minél előbb a kórházba érjen, ekkor kapcsolták le a rendőrök gyorshajtásért. Azonnal jelezte, hogy egy mérges kígyó van a járműben, amit a rendőrök meg is találtak, de már nem élt, valószínűleg a késszúrástól elpusztult.
A rendőrök mentőt hívtak a férfihoz, szerencsére nem találtak rajta csípésnyomot, de sokkos állapotban volt - írta az upi.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.