Bár a Boros-Bochkor páros harming éven át együtt dolgozott, egyikük sem állította soha, hogy barátok lennének. Boros Lajos most elárulta, mi a véleménye Bocsiról.

Boros Lajos mindig másodehegedűs volt, és nehezen fogadta el, hogy Bochkor a Bumeráng megszűnése után még népszerűbb lett.

Kötelességemnek érzem kívülállóként hetente megnézni Bochkor műsorát, és közben drukkolok, hogy legyen rossz!

-kezdte Boros Lajos a Blikknek.

Elfogulatlanul elemzem őt. Emberileg sokat javult. Míg régen mindig ő csapta le a poénokat, már hagy mást is gólt rúgni, ami viszont szakmailag rossz

-folytatta az egykori rádiós, aki így fogalmazott Bochkorról.

"Együtt áskálódtunk és követtünk el nagy disznóságokat. Bocsi gátlástalan törtető volt, én pedig olyan helyzeteket vállaltam mellette, amit egyedül soha nem tettem volna. Sokszor direkt belementünk a botrányba is, hogy növeljük a hallgatottságot, pedig tudtuk, seggbe rúgást kapunk érte. Ő tudatosan és vállaltan volt sztárallűrös..."

RTL Klub

Bocsi kívülről pökhendi alaknak tűnik, de sosem feledem, amikor a főnökeim figyelmeztettek, hogy ideje nyugdíjba mennem, odajött hozzám és azt mondta: ez az év legyen a te bakancslistád, ha van álmod, megvalósítjuk, és egy kis pénzt is kereshetsz tartaléknak. Könny szökött a szemembe, az életben először és utoljára megöleltem Bochkort. Olyan ő nekem, mint az elkényeztetett öcsike. A „mama kedvence", akinek mindenki tudja a hibáit, mégis elnézik neki, mert szeretik.

-zárta az egykori műsorvezető.