Pécsi Ildikó videókat néz elhunyt férjéről, Szűcs Lajosról

Forrás: TV2 -
Pécsi Ildikó Szűcs Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó összetört a gyásztól, a színésznőt orvos felügyeli, a család barátai segítik. Olyannyira hiányzik neki férje, Szűcs Lajos, hogy egész nap régi videókat néz róla. 

"Lajos állapota körülbelül másfél-két hete rosszabbodott. Nem akart bemenni a kórházba, de fulladt, ezért Csaba végül bevitte. Később már őt sem engedték be hozzá. Lajos érezte, hogy már nem fog hazajönni, ezért nem akarta, hogy a felesége bemenjen hozzá. Ildikó a fiától tudta meg a feldolgozhatatlan hírt" – mondta el Csaba, a család barátja a Ripostnak. Pécsi Ildikó szinte fiaként szereti a férfit.

Csaba elmondta azt is, Pécsi Ildikó próbál beletörődni, hogy már csak felvételeken láthatja élete szerelmét.

"Nemrég megnéztünk egy interjút Lajos bácsival. Ildikó mindenképp látni szerette volna, így végignéztük. Egy régebbit is vissza akart nézni, hát azt is megnéztem vele. Persze rengeteget beszélgetünk, emlékezünk. Nagyon szép életük volt együtt, 51 csodás év, azt hiszem, hogy mindenki ilyet kívánna magának. Ő nagyon erős asszony, sokan példát vehetnének róla" - szögezte le.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.