mozgássérült gyermekrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiságyából rabolták el azt kétéves kisfiút, akit szülei kedden este tíz óra kürül fektették le aludni, azonban másnap amikor felébredtek fél kilenc táján, a mozgássérült kisfiúnak már nyoma sem volt.

A kétségbeesett szülők azonnal értesítették a rendőrséget, akik nem zárták ki, hogy gyermekrablás történhetett, ugyanis a gyermek betegsége miatt még csak most kezdett tanulni járni.

„Lehet, hogy valahogyan kijutott a házból és eltévedt, de valószínűbb, hogy elrabolták. Semmit sem zárhatunk még ki egyelőre, de minden követ megmozgatunk, hogy megtaláljuk"– jelentette ki a nyomozás vezetője, Chief Lawson.

Egy helybeli nyilatkozata szerint a család háza teljesen körbe van kerítve, így még érthetetlenebb a gyermek eltűnése. Szerinte, ha valahogyan ki is ment a házból, a kerítésen át biztosan nem juthatott ki egyedül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.