Kóbor János, az Omega legendás frontembere szerint a rock'n'roll ma már közel sem olyan mint régen, amikor még egy igazi életérzés volt. Véleménye szerint, ha ma lenne fiatal, inkább a végzettségének megfelelő munkákat választana és építészmérnökként dolgozna. 

A sztár valamilyen szinten jobb helyzetben volt a járvány ideje alatt, zenésztársaival ellentétben, hiszen az Omegával erre az évre az volt a legfontosabb céljuk, hogy új lemezük, a Testamentum elkészüljön – az pedig már áprilisra összeállt, a fellépések hiánya viszont azt eredményezte, hogy több idejük maradt a tökéletesítésre. 

Fotó: Polyák Attila - Origo

 „A Testamentum bemutatóit terveztük, külföldön áprilistól az év végéig le voltak már szervezve a koncertek, de azokat mind le kellett mondani. Ott már az elején kiderült, hogy ilyen körülmények között senki nem vállalja a szervezést. Akkor még azt gondoltam, itthon májusra csak helyreáll a rend, de pont akkor jött a rendelkezés, hogy augusztus 15-ig nem lehet nagykoncerteket tartani" - nyilatkozta az Origonak.