Maha Vadzsiralongkorn házasság szerető X.Ráma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A thai király előjoga lett a többnejűség. Azonban X. Ráma néven uralkodó Maha Vadzsiralongkorn már így is három váláson és számtalan titkos szeretőn van túl, lehutóbb pedig a thai legfelső bíróság szentesített egy olyan törvényt, amely nevesítette a királyi kegyencnők intézményét.

Ez a király legfrisebb esküvőjének idején derült ki, amikor az istenként tisztelt 67 éves király bejelentette, hogy feleségül veszi „hivatalos ágyasát", a testőrségében tábornoki rangban szolgáló, 41 esztendős Szuthida Tidzsait.

Forrás: gettyimages.com

Az uralkodó zűrös nőügyeiről szóló pletykák mindennaposak az országban. Válásai általában az érintettek teljes vagyonvesztésével vagy jogfosztással járnak. A érinthetetlen uralkodó korábbi szeretőjét, Sineeatot például indok nélkül börtönbe vetette - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.