A Marvel sztárjai gratuláltak a kisfiúnak, aki megmentette a húga életét - Videó

kutya életmentés Marvel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatéves kisfiú hősies tette mellett, a Marvel sztárjai sem mentek el szó nélkül. Gratuláltak Bridger Walkernek, akinek húgát meg akarta támadni egy kutya, de ő elé vetette magát, hogy megvédje a kislány életét. 

Az elképesztő eset után, megkérdezték tőle, hogy miért csinálta mindezt, ám erre csak annyit felelt,ha valakinek meg kell halnia, akkor az ő legyen. Sok vele egyidős kisgyermekben valószínűleg nem lett volna ennyi lélekjelenlét, de szerencsére Bridge felnőttként viselkedett.

A kis srác arcába többször is beleharapott a megvadult kutya, mire sikerült a testvérével biztonságos helyre sietnie. Később kilencven öltéssel kellett összevarrni.

Walker megkért mindenkit, hogy osszák meg a történetet, így hátha eljut a kisfiú példaképeihez, vagyis a Marvel-moziverzum szuperhőseihez. Sikerrel járt, így kapott egy személyes üzenetet Pókembertől (Tom Holland), Hulktól (Mark Ruffalo), Amerika Kapitány azaz Chris Evans pedig videóüzenetben méltatta hősies tettét.

Íme, a videó:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.